mandag den 29. september 2014

29/9-14

Jeg er meget træt i dag, og det er jeg fordi det har været en meget travl weekend.

I fredags var jeg ude at løbe. Michael og jeg er gået i gang med at træne, til at kunne løbe 5 kilometer. Det går okey ind til videre. Vi har kun været i gang i en uge nu.
Om aftenen skulle jeg planlægge et FDF møde, sammen med min storebror.
Så det var den mindst travle dag.

I lørdags skulle jeg tidligt op, for der var åbent hus på Michaels skole, og jeg ville selvfølgelig gerne se hvor det er han bruger det meste af sin tid. Jeg tog min far med, for han har arbejdet med det, som Michael lærer i skolen. Jeg tror min far synes det var lidt mere interessant, end jeg synes.
Men jeg fik set hele skolen, og hans klasse, og der var gratis mad!

Lørdag aften skulle jeg til min fætters fødselsdag. Det var en havefest, med alle hans venner, og der var rigtig god mad. Helstegt pattegris og flødekartofler, mums. Der er altid lækkert mad over hos hans familie, og sodavand i lange baner.
Det var lidt koldt udenfor, men vi blev pakket ind i tæpper, så det var okey. Det var rigtig hyggeligt, men jeg skulle tidligt op søndag, så jeg blev desværre nødt til at tage lidt tidligt hjem.

Søndag skulle jeg nemlig til FDF mødet, som jeg havde planlagt med min storebror. Vi gik ind til København. Der var en masse poster på vejen, blandt andet skulle hvert hold have en porre, navngive den og opdigte dens historie. De skulle også finde en bestemt statue inde på Nationalmuseet, og samle et puslespil i Kongens Have. Vi var også inde at se Grundtvigs Kirken. Den er godt nok flot! Min lillesøster blev meget betaget af den, og fortalte begejstret om den til min mor. Lige indtil hun sagde, at hun altså har set den selv.
Det var rigtig hyggeligt, og ikke så hårdt som jeg havde troet. Vi gik i alt ca. 22 kilometer. Mine ben er meget trætte i dag..

Mit hovede er også meget træt i dag. Jeg er helt udkørt, men det er måske heller ikke så mærkeligt.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar