tirsdag den 3. juni 2014

Game of thrones: Hvil i fred Oberyn

I går var der så et afsnit af Game of thrones. Hvis du ikke har set det, skal du ikke læse med, for det er det afsnit jeg vil skrive lidt om.

Først, hvorfor er Littlefinger så creepy? Stakkels Sansa.. Hun er godt nok et bedre sted, end da hun var i Kings Landing, men alligevel.
Måske kommer Arya og Sansa til at se hinanden igen! Det kunne da være helt vildt. Jeg elskede da Arya bare begyndte at grine, da de fik at vide at Lysa var død for tre dage siden. The Hound må virkelig være skuffet nu. Først Aryas mor, og så hendes tante.

Så til det allerværste. Jeg har stadig en helt trist følelse indeni. Jeg bliver ved med at stave forkert, fordi jeg bare er så sur!
Oberyns død.. Ja, jeg sad og håbede på at der endelig ville ske noget godt. Men nej, hvor dumt at håbe på det. Det var da også den klammeste død. Jeg sad med hænderne oppe foran mit ansigt, fordi jeg ikke havde lyst til at se det. Jeg fandt også ud af bagefter, at The Mountain ikke er død. Hvad sker der lige her?! Han havde fået et spyd igennem sin mave, og han var nærmest død. #@#¤%#! Jeg håber virkelig at Tyrion overlever. Det er lige før at jeg boykotter Game of thrones hvis han dør.
Arh, hvorfor kunne Oberyn ikke lige tage sig sammen og bare dræbe The Mountain da han havde chancen.
Hvis jeg kunne få lov til at dræbe en, så ville det Cercei, og det skulle være på samme måde som Oberyn døde. Ja, så sur er jeg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar